El petit avenç logotip

"El Petit Avenç és un projecte innovador de l'Avenç que busca estimular el gaudi de la cultura en els nens i nenes des de les primeres edats"

Amb una gamma d’activitats diverses i beneficis exclusius, aquest programa ofereix una oportunitat única per a les famílies interessades en el desenvolupament cultural dels seus fills. Els elements clau d’aquest projecte inclouen un carnet de soci júnior amb avantatges especials en la programació de teatre i tallers del Petit Avenç, l’escola infantil que ofereix una àmplia varietat de tallers i cursos adaptats a diferents edats i interessos, com tallers de teatre, dansa i sardanes, així com casals d’estiu de teatre per als més petits. A més, el programa també organitza un concurs de disfresses infantil per a nens de 0 a 11 anys i ofereix una ampla gamma d’espectacles i activitats específicament dissenyades per a un públic infantil, com conta-contes i manualitats.

Amb una programació estable d’espectacles i tallers, així com una oferta variada d’activitats lúdiques i educatives, el Petit Avenç s’erigeix com una plataforma única per a la promoció del desenvolupament cultural dels més petits, fomentant alhora la participació familiar i comunitària en les activitats culturals. Amb una combinació d’entreteniment i aprenentatge, aquest projecte busca enriquir les vides dels nens i nenes, potenciant la seva creativitat, imaginació i coneixement del món que els envolta. En definitiva, el Petit Avenç s’ha consolidat com una referència en l’àmbit cultural infantil, proporcionant una plataforma única per al creixement i el descobriment dels més petits a través de l’art i la cultura.

Escola infantil

Espectacles i activitats infantils

El petit avenç,, conta-contes
El petit avenç, manualitats
El petit avenç, Programació estable d’espectacles infantils i familiars

Concurs de disfresses infantil de Carnestoltes

El petit avenç, carnaval

L’Endoll teatre, en col·laboració amb l’Avenç, organitza el Concurs de disfresses Infantil de Carnestoltes a la Sala de teatre Joan Brillas de l’Avenç. El concurs està obert a nens i nenes de 0 a 11 anys, amb tres premis per a cada categoria d’edat: 0-2 anys, 3-5 anys, 6-8 anys i 9-11 anys. Les places són limitades, a cada categoria. Aquesta activitat ofereix una oportunitat per als més petits de mostrar la seva creativitat i gaudir d’una experiència divertida i participativa en un entorn cultural.

Carnet de soci júnior

El petit avenç, carnet de soci júnior

Un aspecte destacat del Petit Avenç és la seva política de preus assequibles pels espectacles infantils, amb tarifes pensades per facilitar l’accés a totes les famílies.

Els preus varien segons l’edat dels infants, amb entrada gratuïta per a nens menors de 2 anys, un preu de 8€ per a infants de 2 a 10 anys i una tarifa de 3€ per als acompanyants majors de 10 anys.

A més, els socis júnior de l’Avenç i les famílies sòcies de les Associacions de Familiars d’Alumnes (AFAs) de les escoles d’Esplugues reben descomptes addicionals en els preus d’entrada.