La terrasseta del Centre Cultural L'Avenç

El projecte de la Terrasseta neix l’estiu del 2023 per oferir un espai a artistes comarcals del món de la música que estiguin començant o vulguin compartir les seves cançons.

La Terrasseta és un projecte revolucionari que va sorgir l’estiu de 2023 amb l’objectiu de transformar la terrassa situada al vestíbul del teatre de l’Avenç en un escenari vibrant per a artistes emergents de la comarca. Aquesta iniciativa única està dissenyada per donar suport i visibilitat als músics locals que estan començant la seva carrera o que desitgen compartir les seves creacions amb un públic més ampli.

El concepte de la Terrasseta és simple, proporcionar un espai a l’aire lliure on els artistes poden actuar en concerts de petit format, permetent una experiència més íntima i personal amb l’aforament limitat. Aquesta aproximació no només ofereix una plataforma per a la música en viu sinó que també revitalitza un espai gairebé oblidat, aportant una nova vida a la terrassa del teatre.

L’ambient de la Terrasseta està dissenyat per fomentar una connexió propera entre els artistes i l’audiència, creant una atmosfera única de caliu i proximitat que és difícil de trobar en altres escenaris més grans. Aquesta proximitat ofereix una oportunitat única tant per als músics com per als assistents, ja que permet un intercanvi cultural i emocional que enriqueix a totes les parts involucrades.

A més de promoure el talent local, la Terrasseta serveix com a punt de trobada per a la comunitat, on persones de diferents edats i interessos poden reunir-se per gaudir de la música i l’ambient agradable. És més que un espai de concert: és un lloc on es teixeixen vincles, es comparteixen experiències i es celebra la cultura local.

La Terrasseta no és només un projecte musical: és una iniciativa cultural que reflecteix l’esperit de la comunitat i l’amor per la música. Si busques una experiència musical autèntica, íntima i immersiva, la Terrasseta t’espera per descobrir el millor talent local en un marc incomparable.”