Esplugues FM 99.7

Rádio local d'Esplugues

Logotip Esplugues FM

On ens trobareu?

Qui som?

Esplugues FM és una emissora Cultural i Comunitària sense ànim de lucre que neix a finals del 2016, creada per a la divulgació artística i cultural, integrada per un grup de persones apassionades pel món radiofònic.

Des de principis del 2019 passem a formar part del Centre Cultural l’Avenç d’Esplugues, integrant-nos com a secció. També formem part de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona, i som fundadors de l’Associacio de Mitjans i Serveis Culturals en Ràdio i Televisió local de Catalunya A.M.S.C.

 

Sense finalitat comercial:

L’emissora cerca els  ingressos, per poder-ne garantir el sosteniment, però no ha de servir per fer negoci. En aquest sentit, l’emissora només necessita els recursos necessaris, que li permeten mantenir el cost tècnic del seu funcionament.

​Actualment configurem una programació modesta però atractiva, de caràcter local Cultural i d’informació Local de 9h del matí a 1h de la nit 365 dies l’any, amb l’ajuda i participació dels nostres col.laboradors.

Donem suport a totes les Entitats, Associacions i artistes del nostre poble, al mateix temps que ens sumem a qualsevol iniciativa de caràcter humanitari o de cohesió social.

Emetem en FM al 99.7 amb cobertura local del nostre poble, al nostre web espluguesfm.cat, i a les principals plataformes de ràdio online.

Coordinadora: Lola Carrasco

Cap Tècnic: Jordi Udina