FEMCant: Cant col·lectiu Feminista

Data

04 set. 2023 - 30 juny 2024
En curs

Hora

20:30 - 22:00

Preu

33,00€ General / 28,00€ Sòcies

Aquest taller va dirigit a dones que vulguin empoderar-se a través del cant, conèixer-se millor i establir relacions amb altres dones a través del coneixement en matèria feminista mitjançant les cançons i la música.  A través d’un repertori que ha estat seleccionat especialment per a ser treballat amb perspectiva feminista, s’hi descobreixen els diversos temes que s’hi tracten des de diferents punts de vista i perspectives. S’hi inclouen lletres amb missatges que obren la porta al debat sobre les interpretacions que cada persona pot fer i com aquest pot ser modelat, rebut i interpretat per cada persona participant.

Sovint, cantem una cançó i no pensem en allò que estem dient, com ens fa sentir i com ho volem expressar. Cantar és comunicar, i per això, fer aquest treball és enriquidor tant individual com col·lectivament. Juntes, parlem i debatem alhora que aprenem. Tot pren una altra dimensió quan és posat en comú i es canten conjuntament les cançons de forma col·lectiva.

Aquest taller s’imparteix els dilluns de 20.30 a 22h.

Fotografia de la tallerista Carla Jover Torrado Taller impartit per la Carla Jover Torrado (Esplugues de Llobregat, 1994):

Graduada en logopèdia per la UAB (2016) i màster en Musicoteràpia per la UNIR (2021) creix tota la vida lligada a la música i el cant coral de la mà de les Corals Musicorum. Inicia estudis de llenguatge musical i piano des de petita i, més endavant, es forma vocalment amb en Javi Prieto. Des del 2016, forma part de l’equip de Nina Acadèmia com a professora de cant i liderant la formació vocal dels alumnes més petits a través de l’Escola de veu infantil. El 2020 s’endinsa en el món de la musicoteràpia i decideix unir-la a la logopèdia a través del projecte AVIVAVOZ, publicat per la revista de Musicoteràpia “Mi Sostenido”, on desenvolupa una intervenció vocal i socioemocional per a la presbifonia. Sempre amb una gran vocació de creixement i d’estudi, continua la seva formació i dedicació professional en altres camps de la logopèdia clínica.

Més informació i inscripcions

Em vull apuntar però encara tinc dubtes, necessito….

Ho tinc clar, vull….

Ja sóc usuaria dels tallers i activitats, necessito….