Teatre i expressió corporal de 4 a 6 anys

Data

15 set. 2023 - 14 juny 2024
En curs

Hora

17:15 - 18:15

Preu

26€/mes general - 20€/mes socis

“Descobreix un món de fantasia amb el nostre taller de teatre per a nens de 4 a 6 anys a Esplugues de Llobregat”

 

En aquest taller, utilitzem contes i l’imaginari dels més petits per ajudar-los a desenvolupar la seva desinhibició corporal i vocal, expressivitat, creativitat i consciència corporal. Mitjançant jocs i activitats divertides, els nens aprendran a expressar-se lliurement i a explorar el seu potencial artístic.

El nostre taller de teatre per a nens de 4 a 6 anys es realitza els divendres de 17:15h a 18:15h, proporcionant una activitat enriquidora després de l’escola. Amb un equip de professionals experimentats en l’educació artística infantil, garantim un entorn segur i acollidor on els nens podran créixer i divertir-se mentre aprenen.

Uneix-te a nosaltres en aquesta emocionant aventura teatral i veuràs com el teu fill descobreix el poder de la seva imaginació i s’expressa amb confiança en un entorn artístic estimulant. Matrícula oberta, no et perdis aquesta oportunitat única!

Fotografia del tallerista Nico Bassó Comas Taller impartit per en Nico Bassó Comas:

El Nico Bassó és llicenciat en interpretació i doblatge a l’Escola Eòlia de Barcelona. És actor, doblador i professor de teatre. Ha actuat en moltes produccions teatrals entre d’altres ha actuat als teatres Romea, Poliorama i al Liceu i ha anat de gira per tota Catalunya i Espanya. També ha actuat a Londres. Va ser director dels Pastorets de Sant Just Desvern durant 4 anys i porta més de 10 anys sent professor de teatre a diverses escoles de Barcelona amb infants de totes les edats i també amb adults.

Més informació i inscripcions

Em vull apuntar però encara tinc dubtes, necessito….

Ho tinc clar, vull….

Ja sóc usuaria dels tallers i activitats, necessito….