XARXA MUSIC FEST

Ei, ja tens plans per aquest cap de setmana?

Si no, deixa’m presentar-te l’esdeveniment més ben parit del moment: el Xarxa Music Fest! Aquesta és la teva oportunitat per deixar de banda el mòbil, sortir de casa i sumar-te a una tarda de música en directe que no t’oblidaràs.

A partir de les 19 h, la Sala Joan Brillas del centre cultural l’Avenç d’Esplugues de Llobregat s’omplirà de ritmes i melodies. I saps què? Les portes s’obren a les 18.45 h, així que no tardis!

Tindràs l’oportunitat de veure a Adrian Monziar & The Glamour Band, amb el seu estil que fa vibrar l’escenari; a Fiasco Tú, perfectes si t’agrada el pop amb una mica de rebel·lia, i a la parella màgica Mario Herrero + Marisol Canessa, que barregen els seus estils per crear una cosa única. I no acaba aquí! Hem convidat més artistes que anirem desvetllant.

Tot això per només 8 €! I si no podeu venir en persona, no patiu, perquè per només 3 € també ho podeu seguir per streaming des de casa. I per a que no us falti de res, tindrem servei de barra de bar perquè pugueu gaudir d’una beguda refrescant mentre us deixeu portar per la música!

Així que ja ho sabeu, si voleu una nit plena de música variada i ambient  no us podeu perdre el Xarxa Music Fest. No us quedeu a casa pensant-ho; compreu ja les vostres entrades i uniu-vos a la festa de la música!

Ens veiem allà, no?Data

20 abr. 2024
Caducat

Hora

19:00 - 23:00

Preu

8 €

Lloc

Teatre Joan Brillas

Organitzador

Avenç Centre Cultural

Afegeix-t'ho a l'agenda electrònica