Pilates

Data

05 set. 2023 - 23 jul. 2024
En curs

Hora

8:00 - 18:00

Preu

26€/mes general - 20€/mes soci

Et convidem a descobrir els beneficis del Pilates al nostre apassionant taller al centre cultural d’Esplugues de Llobregat.

 

El Pilates és un mètode d’entrenament dissenyat per estirar, enfortir i equilibrar el cos de manera integral. Amb la pràctica sistemàtica d’exercicis específics i l’ús dels patrons de respiració adequats, el Pilates és un recurs valuós no només per a mantenir la condició física, sinó també com a complement important per a l’esport i la rehabilitació física.

Aquest taller està obert per a totes les persones a partir dels 18 anys, sense importar el teu nivell de condició física. Les classes es realitzen de dilluns i els dijous, busca a l’horari que trobarás més abaix quin dia s’ajusta més a les teves necessitats.

Vine i experimenta la transformació del teu cos i la teva ment mentre gaudeixes d’una estona de treball suau i enfocat. Amb l’ajuda dels nostres professionals qualificats, aprendràs les tècniques i els exercicis de Pilates de manera divertida i amena.

No ho dubtis més! Vina al nostre taller de Pilates i descobreix una forma única de mantenir-te sa i en forma. T’esperem per ajudar-te a equilibrar el teu cos, millorar la teva postura i gaudir del benestar físic i mental que el Pilates proporciona. Apunta’t avui mateix i comença a viure la transformació!

Fotografia de la tallerista Sara Montoro Taller impartit per la Sara Montoro (Esplugues de Llobregat, 1994):

La Sara Montoro i té diferents formacions que la converteixen en una instructora molt completa, a part del seu caràcter positiu i proper. Té formació en diferents tipus de Pilates: Pilates Mat, Pilates adaptat a lesions, Pilates Embarassades i Pilates Reformer. També té formació en Hipopressius i està cursant Nutrició Esportiva. A més, és instructora de tonificació, de Zumba, de Strong Nation i de Ioga.

Programació horària

Horari

Dilluns

17:00 - 18:00
Impartit per: Sara Montoro
Sala Pau Pujol
18:00 - 19:00
Impartit per: Sara Montoro
Sala Pau Pujol
19:00 - 20:00
Impartit per: Sara Montoro
Sala Pau Pujol

Dimercres

18:00 - 19:00
Impartit per: Sara Montoro
Sala Pau Pujol
20.30 - 21.30
Impartit per: Sara Montoro
Sala Pau Pujol

Més informació i inscripcions

Em vull apuntar però encara tinc dubtes, necessito….

Ho tinc clar, vull….

Ja sóc usuaria dels tallers i activitats, necessito….