Iogalates

Data

05 set. 2023 - 23 jul. 2024
En curs

Hora

17:45 - 18:45

Preu

26€/general / 20€/socis

Aquesta pràctica fusiona el ioga i el pilates per crear una experiència completa de benestar físic i mental.

 

Us convidem a participar en el nostre apassionant taller de Iogalates al Centre Cultural d’Esplugues de Llobregat. Amb sessions els dimarts de 17.45 a 18.45h i dijous de 17 a 18h, podràs gaudir d’un espai dedicat a l’equilibri i l’harmonia del cos i la ment. A través de moviments fluïts, respiració conscient i tècniques de fortaleiment i estirament, el Iogalates et permetrà desenvolupar la teva flexibilitat, força muscular i postura corporal.

Dirigit a persones de totes les edats i nivells d’experiència, el taller de Iogalates és un entorn acollidor i inclusiu. Des del 5 de setembre fins al 23 de juliol, tindràs l’oportunitat de connectar amb el teu cos, relaxar la ment i gaudir dels beneficis físics i emocionals que ofereix aquesta pràctica única. A més a més tens l’opció de fer una o dues classes per setmana.

No t’ho perdis! Inscriviu-vos avui mateix al Centre Cultural d’Esplugues de Llobregat i descobreix el poder transformador del Iogalates en la teva vida quotidiana.

Fotografia de la tallerista Sara Montoro Taller impartit per la Sara Montoro (Esplugues de Llobregat, 1994):

La Sara Montoro i té diferents formacions que la converteixen en una instructora molt completa, a part del seu caràcter positiu i proper. Té formació en diferents tipus de Pilates: Pilates Mat, Pilates adaptat a lesions, Pilates Embarassades i Pilates Reformer. També té formació en Hipopressius i està cursant Nutrició Esportiva. A més, és instructora de tonificació, de Zumba, de Strong Nation i de Ioga.

Programació horària

Horari

Dimarts

17:45 - 18:45
Impartit per: Sara Montoro
Sala Pau Pujol

Dijous

17:00 - 18:00
Impartit per: Sara Montoro
Sala Pau Pujol

Més informació i inscripcions

Em vull apuntar però encara tinc dubtes, necessito….

Ho tinc clar, vull….

Ja sóc usuaria dels tallers i activitats, necessito….