Gala benèfica Desperta

La Gala Desperta és un Projecte Educatiu amb joves i adults amb diversitat funcional del Club d’Esplai Pubilla Cases Can Vidalet. La Gala desperta és una gala benèfica on a través d’espectacles artístics voluntaris es realitza un recapte econòmic per al desenvolupament d’activitats especials i d’estiu de la secció Indi de l’Esplai Pubilla Cases Can Vidalet.

La secció Indi està adreçada a joves majors de 16 anys i adults amb diversitat funcional intel·lectual lleu o moderada, amb certa autonomia per realitzar les diverses activitats pensades des de l’àmbit del lleure. Un dels principals objectius de la secció Indi fa referència a oferir un espai d’oci alhora que educatiu, emmarcat dins el lleure, per tal de facilitar les relacions i socialització entre iguals i amb l’entorn, oferint un ampli ventall d’activitats.

Un dels aspectes més importants per als Indi i les seves famílies son les colònies d’estiu. En aquestes es potencien espais d’autonomia personal i grupal, espais de socialització, espais de cura i connexió amb la natura tot tenint en compte la tasca educativa envers els hàbits i dinàmiques de la vida quotidiana. També es converteixen en un espai de respir per a les famílies, ja que moltes aprofiten per dedicar-se temps a elles mateixes o bé per realitzar totes aquelles tasques que no poden realitzar quan han de cuidar al seu filla/a. Aquestes activitats tenen un cost elevat per les famílies, la majoria procedents dels barris pròxims a l’entitat, barris obrer i amb una gran població de persones nouvingudes. Per això, aquestes campanyes i aportacions econòmiques són necessàries per tal d’afavorir i poder donar l’oportunitat als joves i adults amb diversitat de gaudir d’aquests espais d’oci i temps lliure tan necessaris per totes les persones del món.

És per això que comptem amb la teva presència i aportació de 5eur. Nosaltres ens encarreguem de que passis una bona estona!

 

Data

21 abr. 2024
Caducat

Hora

18:00 - 20:00

Preu

Particiació de 5eur

Lloc

Teatre Joan Brillas

Organitzador

Esplai Pubilla Cases-Can Vidalet

Altres organitzadors

Avenç Centre Cultural

Afegeix-t'ho a l'agenda electrònica