Teatre per a +20 anys

Data

12 set. 2023 - 18 juny 2024
En curs

Hora

20:30 - 21:30

Preu

33€/mes no soci - 28€/mes soci

Benvingut al nostre apassionant i divertit taller de teatre per a majors de 20 anys a Esplugues de Llobregat!

 

Si ets una persona curiosa i desitges explorar el món del teatre amb altres entusiastes, aquest és el lloc ideal per a tu.

En aquests tallers, posem èmfasi en el treball en equip, l’escolta activa, la introspecció i la profundització dels conceptes teatrals. És una oportunitat per desenvolupar habilitats de comunicació, descobrir-te a tu mateix/a i connectar amb altres persones amb la mateixa passió.

Ens divertim treballant amb textos, escenes i la creació de narracions i personatges. A través de l’art, et convidem a explorar la teva consciència, adquirir coneixement i empoderar-te. A més, l’esperit de cohesió del grup fa que cada sessió sigui una experiència única i enriquidora.

No oblides que les classes es realitzen els dimarts de 20:30 a 21:30h. Així que prepara’t per deixar-te emportar per l’emoció del teatre i la màgia que es desplega en aquest taller. T’esperem amb els braços oberts per viure una aventura teatral inoblidable!

Fotografia del tallerista Nico Bassó Comas Taller impartit per en Nico Bassó Comas:

El Nico Bassó és llicenciat en interpretació i doblatge a l’Escola Eòlia de Barcelona. És actor, doblador i professor de teatre. Ha actuat en moltes produccions teatrals entre d’altres ha actuat als teatres Romea, Poliorama i al Liceu i ha anat de gira per tota Catalunya i Espanya. També ha actuat a Londres. Va ser director dels Pastorets de Sant Just Desvern durant 4 anys i porta més de 10 anys sent professor de teatre a diverses escoles de Barcelona amb infants de totes les edats i també amb adults.

Més informació i inscripcions

Em vull apuntar però encara tinc dubtes, necessito….

Ho tinc clar, vull….

Ja sóc usuaria dels tallers i activitats, necessito….