Teatre de 7 a 12 anys

Data

13 set. 2023 - 19 juny 2024
En curs

Hora

17:30 - 19:00

Preu

33€/mes general - 28€/mes soci

“Vine i descobreix el món del teatre amb el nostre emocionant taller per a nens de 7 a 12 anys a Esplugues de llobregat”

 

En aquest taller, ens centrem en l’exploració de l’acte teatral a través d’improvisacions, la creació de personatges i la capacitat de narrar i elaborar històries estructurades. Mitjançant jocs teatrals i exercicis creatius, els infants desenvoluparan habilitats essencials com la confiança, la concentració i la comunicació.

A més, aprofundirem en la presència escènica i corporal, ajudant els nens i nenes a guanyar seguretat i a expressar-se amb soltesa davant del públic. A mesura que avancem, els participaran en la creació d’una obra teatral de text, que es representarà al final del curs perquè puguin exhibir les seves habilitats adquirides i sentir-se com autèntics actors.

El taller es realitza els dimecres de 17:30h a 19:00h o els divendres de 18:15h a 19:45h. Amb un equip de professionals apassionats pel teatre i amb una àmplia experiència en l’educació artística, garantim un ambient estimulant i enriquidor per als nens.

No deixis passar aquesta oportunitat de permetre que el teu fill desenvolupi el seu talent teatral, descobreixi la seva creativitat i s’immersi en el meravellós món del teatre. Matrícula oberta, reserva ara la seva plaça i dona-li la oportunitat de brillar als escenaris!

Fotografia del tallerista Nico Bassó Comas Taller impartit per en Nico Bassó Comas:

El Nico Bassó és llicenciat en interpretació i doblatge a l’Escola Eòlia de Barcelona. És actor, doblador i professor de teatre. Ha actuat en moltes produccions teatrals entre d’altres ha actuat als teatres Romea, Poliorama i al Liceu i ha anat de gira per tota Catalunya i Espanya. També ha actuat a Londres. Va ser director dels Pastorets de Sant Just Desvern durant 4 anys i porta més de 10 anys sent professor de teatre a diverses escoles de Barcelona amb infants de totes les edats i també amb adults.

Programació horària

Horari

17:30 - 19:00
Dimercres
18:15 - 19:45
Divendres

Més informació i inscripcions

Em vull apuntar però encara tinc dubtes, necessito….

Ho tinc clar, vull….

Ja sóc usuaria dels tallers i activitats, necessito….