Teatre de 16 a 19 anys

Data

15 set. 2023 - 14 juny 2024
En curs

Hora

19:45 - 21:15

Preu

33€/mes general - 28€/mes soci

“Benvinguts al nostre emocionant taller de teatre per a joves de 16 a 19 anys a Esplugues de llobregat”

 

En aquest taller, posarem l’èmfasi en el treball en equip, l’escolta activa, la introspecció i la profundització dels conceptes teatrals. Creiem fermament que a través d’aquestes habilitats, els joves poden créixer personalment i artísticament. El treball en grup és fonamental per a nosaltres, ja que promovem la cohesió i el suport mutu entre els participants.

En aquest taller, els joves tindran l’oportunitat de treballar amb textos, escenes, crear narracions i personatges. A més, posarem especial èmfasi en la consciència de l’expressió corporal i vocal, així com en el coneixement i l’empoderament de cadascú a través de l’art teatral.

A mesura que avancem, treballarem conjuntament per crear i posar en escena una obra teatral de text, que serà el punt culminant del curs i una oportunitat per demostrar les habilitats adquirides davant d’un públic.

El taller es realitza els divendres de 19:45h a 21:15h, proporcionant una opció ideal per als joves amb passió pel teatre després de les seves activitats acadèmiques. Amb un equip de professionals experimentats i apassionats pel teatre, garantim un entorn segur i enriquidor perquè els joves puguin explorar i desenvolupar el seu talent teatral.

No deixis passar aquesta oportunitat d’aprofundir en el teatre, desenvolupar les teves habilitats i gaudir de l’experiència de crear i interpretar en un entorn artístic estimulant. Matrícula oberta, reserva ara la teva plaça i uneix-te a aquesta aventura teatral!

Més informació i inscripcions

Em vull apuntar però encara tinc dubtes, necessito….

Ho tinc clar, 

vull….

Ja sóc usuaria dels tallers i activitats, necessito….