Teatre de 13 a 15 anys

Data

13 set. 2023 - 19 juny 2024
En curs

Hora

19:00 - 20:30

Preu

33€/mes general - 28€/mes soci

“Benvinguts al nostre apassionant taller de teatre per a joves de 13 a 15 anys a Barcelona”

 

En aquest taller, posem èmfasi en el treball en equip, l’escolta activa, la introspecció i la profundització dels conceptes teatrals. Creiem que a través d’aquestes habilitats, els joves poden créixer personalment i artísticament. El treball en grup és fonamental per a nosaltres, ja que promovem la cohesió i el suport mutu entre els participants.

En aquest taller, els joves tindran l’oportunitat de treballar amb textos, escenes, crear narracions i personatges. A més, posarem èmfasi en la consciència de l’expressió corporal i vocal, així com en el coneixement i l’empoderament de cadascú a través de l’art teatral.

A mesura que avancem, els joves col·laboraran en la creació i representació d’una obra teatral de text, que serà el punt culminant del curs i una oportunitat per demostrar les seves habilitats adquirides davant d’un públic.

El taller es realitza els divendres de 19:00h a 20:30h, proporcionant una opció ideal per a joves amb inquietuds artístiques després de l’escola. Amb un equip de professionals experimentats i apassionats pel teatre, garantim un entorn segur i enriquidor perquè els joves puguin explorar i desenvolupar el seu talent teatral.

No deixis passar aquesta oportunitat d’aprendre, créixer i divertir-te a través de l’art teatral. Matricula oberta, reserva ara la teva plaça i forma part d’aquesta aventura teatral!

Fotografia del tallerista Nico Bassó Comas Taller impartit per en Nico Bassó Comas:

El Nico Bassó és llicenciat en interpretació i doblatge a l’Escola Eòlia de Barcelona. És actor, doblador i professor de teatre. Ha actuat en moltes produccions teatrals entre d’altres ha actuat als teatres Romea, Poliorama i al Liceu i ha anat de gira per tota Catalunya i Espanya. També ha actuat a Londres. Va ser director dels Pastorets de Sant Just Desvern durant 4 anys i porta més de 10 anys sent professor de teatre a diverses escoles de Barcelona amb infants de totes les edats i també amb adults.

Més informació i inscripcions

Em vull apuntar però encara tinc dubtes, necessito….

Ho tinc clar, vull….

Ja sóc usuaria dels tallers i activitats, necessito….