Ioga (Hatha/Vinyasa)

Data

06 set. 2023 - 24 jul. 2024
En curs

Hora

17:00 - 18:00

Preu

26€ - General / 20€- socis

Us convidem a explorar la pau interior i la força física en el nostre taller de Ioga (Hatha/Vinyasa) al l’aVenç Centre Cultural d’Esplugues de Llobregat.

 

Aquesta pràctica ancestral combina moviment fluid amb respiració conscient per aconseguir una harmonia total del cos i la ment.

Amb sessions els dimecres de 17h a 18h, tindràs l’oportunitat de descobrir els beneficis transformadors del ioga. Des del 6 de setembre fins al 24 de juliol, et guiaré en un viatge de connexió amb tu mateix/a, a través de postures (àsanes) que milloraran la teva flexibilitat, força i equilibri.

Aquest taller de ioga està obert a persones de tots els nivells, des de principiants fins a practicants avançats. Siguis quina siguis la teva experiència prèvia, tindràs l’oportunitat de relaxar-te, estirar-te i renovar-te en aquesta pràctica holística.

No esperis més! Inscriviu-te avui mateix al Centre Cultural d’Esplugues de Llobregat i comença el teu viatge cap a la salut i el benestar. Vine i experimenta la pau i l’energia revitalitzant del ioga en aquesta meravellosa classe setmanal.

Fotografia de la tallerista Sara Montoro Taller impartit per la Sara Montoro (Esplugues de Llobregat, 1994):

La Sara Montoro i té diferents formacions que la converteixen en una instructora molt completa, a part del seu caràcter positiu i proper. Té formació en diferents tipus de Pilates: Pilates Mat, Pilates adaptat a lesions, Pilates Embarassades i Pilates Reformer. També té formació en Hipopressius i està cursant Nutrició Esportiva. A més, és instructora de tonificació, de Zumba, de Strong Nation i de Ioga.

Més informació i inscripcions

Em vull apuntar però encara tinc dubtes, necessito….

Ho tinc clar, vull….

Ja sóc usuaria dels tallers i activitats, necessito….