Hipopilates post part

Data

04 set. 2023 - 22 jul. 2024
En curs

Hora

16:45 - 17:45

Preu

26€/mes no socies - 20€/mes socies

Benvinguda al nostre apassionant taller de Hipopilates post part al nostre centre cultural d’Esplugues de Llobregat!

 

Si ets una dona que ha passat recentment pel procés del part i desitges recuperar la força i la tonicitat del teu cos, aquest és el lloc perfecte per a tu.

L’Hipopilates Post Part és una tècnica d’exercici especialment dissenyada per a dones en la fase postpart. Mitjançant una combinació d’exercicis de pilates i exercicis hipopressius, treballem enfortint els músculs del sòl pelvià i millorant la postura corporal.

Aquest taller et proporcionarà els coneixements i les eines necessàries per a recuperar la teva confiança i vitalitat després del part. Amb un enfocament suau i respectuós amb el teu cos, t’oferim una experiència divertida i enriquidora.

Les sessions es realitzen de forma regular al nostre centre cultural els dilluns de 16:45 a 17:45h. Uneix-te a nosaltres i descobreix el poder del Hipopilates Post Part. Recupera la teva confiança, millora la teva salut i gaudeix d’un temps per a tu mateixa en un ambient acollidor i amigable. T’esperem per ajudar-te en aquesta nova etapa de la teva vida.

Més informació i inscripcions

Em vull apuntar però encara tinc dubtes, necessito….

Ho tinc clar, vull….

Ja sóc usuaria dels tallers i activitats, necessito….