Faig tard amb Rosa Andreu

Faig tard! és un monòleg de Mercè Sarrias i Rosa Andreu interpretat per Rosa Andreu. És un monòleg còmic, d’una durada aproximada d’una hora, que posa a debat la sensació de desconcert que provoca, en molta gent (gran i no tan gran), la manera de funcionar de la societat, avui dia.

La Rosa, una actriu que combina la seva feina amb el negoci familiar (la visita a unes caves amb molta solera que estan catalogades com a monument d’interès nacional) fa temps mentre espera el seu cosí (que fa tard). Quan arribi, el públic farà un tast de vins i visitarà la bodega. Però l’autobús no arriba. I si una cosa sap fer la Rosa és explicar aventures i batalletes.

«Sempre he tingut la sensació que feia tard a aquells moments importants de la vida, els que marquen un abans i un després. Ara que ja tinc una edat (o dues) i veient el món que ens està quedant, no és que tingui la sensació que arribo tard, és que ja no sé si vull arribar enlloc. De vegades, em costa d’entendre aquest món. O potser ve un moment que… se t’acaba el filtre i ja no te’n calles ni una. Al capdavall és dels pocs avantatges que té fer-se gran…»

L’espectacle és molt gamberro i proper. Parlem de tot i ens fotem del mort i del que el vetlla. Parlem de la família (cadascú té la que té), de les xarxes socials, de com de diferent és fer-se gran si ets home o dona, del munt d’etiquetes de gènere, la “tirania de la joventut”, de l’excessiva correcció política que mena les nostres vides, de l’eterna confrontació entre el món rural i el món urbà, de la gent de poble…

Entrada general: 10eur

Entrada socis i sòcies: 8eur (caldrà ensenyar el carnet)

 

Faig tard

Data

06 maig 2023
Caducat

Hora

20:00 - 21:00

Preu

10,00€ General / 8,00€ Socis

Lloc

Teatre Joan Brillas

Organitzador

Avenç Centre Cultural

Afegeix-t'ho a l'agenda electrònica