Curs d’escriptura: Contes i anècdotes

Data

15 set. 2023 - 07 juny 2024
Caducat

Hora

10:00 - 11:00

Preu

A consultar

Organitzador

Ómnium Cultural

Desbloqueja la teva creativitat i deixa volar la teva imaginació amb el nostre emocionant curs d’escriptura a Esplugues de Llobregat!

 

Ja siguis un jove aspirant a escriptor, un adult que vol explorar el món de les paraules o fins i tot un jubilat amb històries per compartir, aquesta és la teva oportunitat de desenvolupar les teves habilitats de redacció.

Amb les nostres classes divertides i inspiradores, aprendràs tècniques literàries, com crear diàlegs vívids, descriure amb detall i construir trames emocionants. Els nostres instructors apassionats t’acompanyaran en aquest viatge d’expressió i te’n guiaran en cada pas.

Deixa volar la teva ploma o els teus dits sobre el teclat i descobreix el poder de les paraules. Sigui quin sigui el teu nivell d’experiència, aquest taller és per a tu. Uneix-te a nosaltres al nostre centre cultural i deixa que les teves històries prenguin vida.

No ho dubtis més, inscriu-te avui mateix i descobreix el teu potencial literari. Qui sap? Potser el teu nom estarà entre les pàgines d’un llibre famós algun dia!