AVivaVeu, gimnàs vocal.

Data

09 nov. 2024 - 24 maig 2025

Hora

10:00 - 23:30

Preu

60€ el curs no socis- 52€ el curs socis i sòcies

“AVivaVeu” és una proposta d’intervenció en patologia vocal associada a l’envelliment, o dit d’una altra manera, una proposta d’intervenció en presbifonia.

 

La presbifonia és l’envelliment progressiu i natural de la veu que no té altres causes que els canvis que es produeixen a nivell fisiològic i morfològic de les estructures implicades a la fonació, de la mateixa manera que succeeix a la resta del cos.

AVivaVeu proposa activitats per pal·liar o retardar l’aparició de les alteracions vocals transversalment, més enllà de la veu, la proposta inclou el treball corporal, de la respiració, la memòria, la parla i l’escolta així com activitats per afavorir l’autoestima i l’autopercepció.

AVivaVeu ha estat creat pensant en la població adulta que és la població afectada de presbifonia. Per tant, inicialment està dirigit a persones a partir de 65 anys però es pot realitzar de forma preventiva amb adults a partir dels 45 anys.

Aquest taller s’imparteix de forma intensiva dissabtes següents de 10h a 11:30h conformant 3 tandes:
1a tanda: Novembre: 9, 16, 23, 30.
2a tanda: Febrer: 1, 8, 15 i 22.
3a tanda: Abril i maig: 26 abril, 10 de maig, 17 de maig, 24 de maig.

Preu: 60€ el curs (tanda) no socis- 52€ el curs (tanda) socis i sòcies

 

Fotografia de la tallerista Carla Jover Torrado Taller impartit per la Carla Jover Torrado (Esplugues de Llobregat, 1994):

Graduada en logopèdia per la UAB (2016) i màster en Musicoteràpia per la UNIR (2021) creix tota la vida lligada a la música i el cant coral de la mà de les Corals Musicorum. Inicia estudis de llenguatge musical i piano des de petita i, més endavant, es forma vocalment amb en Javi Prieto. Des del 2016, forma part de l’equip de Nina Acadèmia com a professora de cant i liderant la formació vocal dels alumnes més petits a través de l’Escola de veu infantil. El 2020 s’endinsa en el món de la musicoteràpia i decideix unir-la a la logopèdia a través del projecte AVIVAVOZ, publicat per la revista de Musicoteràpia “Mi Sostenido”, on desenvolupa una intervenció vocal i socioemocional per a la presbifonia. Sempre amb una gran vocació de creixement i d’estudi, continua la seva formació i dedicació professional en altres camps de la logopèdia clínica.

Més informació i inscripcions

Em vull apuntar però encara tinc dubtes, necessito….

Ho tinc clar, vull….

Ja sóc usuaria dels tallers i activitats, necessito….