25è Festival de música clàssica i tradicional 2022

El proper diumenge dia 6 de febrer, Els Amics de la Música de Santa Magdalena inauguraran el Festival del 25è aniversari, tot una fita i per celebrar-ho han preparat un magnífic programa de concerts.
El primer és un concert de Valsos, Polques i Nadales tradicionals catalanes. Ens l’interpretarà l’Orquestra Simfònica Harmonia amb l’Albert Deprius al capdavant.
ORQUESTRA SIMFÒNICA HARMONIA
L’Orquestra Simfònica Harmonia és una formació de músics del nostre país. Neix com a Orquestra de Cambra Harmonia el desembre del 2009 on actua per primera vegada en l’obra “Conte de Nadal” de J. Feliu. Ha estat dirigida per Salvador Brotons, Joan Casas, Ricardo Estrada i per Albert Deprius.  El juliol del 2014 es presenta com a Orquestra Simfònica Harmonia, orquestra titular de la Temporada Lírica Ciutat de Calella.
ALBERT DEPRIUS director d’orquestra

Nascut a Pineda de Mar, va estudiar al Conservatori Superior de Música del Liceu. Obté el grau superior de cant amb Menció honorífica. Ha assistit a classes magistrals impartides per M.Caballé, J.Aragall, P.Lavirgen i V. Sardinero.

Ha realitzat recitals lírics, òperes i sarsueles a diversos auditoris i teatres de Catalunya, Espanya, França, Itàlia, Rússia, Panamà, Colòmbia i Cuba, com el  Palau de la Música Catalana de Barcelona, Gran Teatre del Liceu, Auditori de Barcelona, Auditori de Palma de Mallorca, Auditori Josep Carreras de Vila-seca, Teatro Comunale Luciano Pavarotti de Modena, Pontificio Istituto di Música Sacra de Roma, Arena di Montemerlo (Itàlia), Teatro Lírico Nacional de l’Havana, Palacio del Teatro Lírico de l’Havana (Cuba), Teatro Nacional de Panamà, Auditorio Leon de Greiff de Bogotà (Colòmbia).

Ha estat guardonat en diversos concursos de cant: 1er premi al XVI Concurs internacional per a cantants lírics F. Cilea de Reggio di Calabria, 1er premi al millor intèrpret de cant i 2n premi en el VI Festival de Músics joves de Catalunya.

Ha interpretat els principals rols de les òperes i sarsueles Madama Butterfly, La Bohème, Tosca, Cavalleria Rusticana, La Favorita, La Traviata, Il Signor Bruschino, L’Elisir d’Amore, Cançó d’Amor i de Guerra, Marina, La Tabernera del Puerto, Bohemios, La Legió d’Honor, Katiuska, La Leyenda del Beso, La Viuda Alegre, Los Gavilanes entre altres. Ha cantat diverses Cantates i Oratoris; el Requiem de Verdi, el Requiem de Mozart, el Messies de Haendel; la Missa en Do major (Coronació) de Mozart entre altres.

És director del Cor i l’Orquestra Simfònica Harmonia. Porta la direcció artística de la Temporada Lírica Ciutat de Calella. També és director artístic del Festival Internacional “Canta al Mar” (Interkultur).

Ha dirigit diversos cors i orquestres com l’Orfeó Monteverdi de Pineda de Mar, Coral de Badalona, Cor Harmonia, Orquestra de l’Òpera Jove de Catalunya, Conjunt de Cambra de Barcelona, Orquestra de Cambra de l’Empordà, Orquestra de Cambra de Barcelona, Orquestra de Cambra Harmonia.

deixem un enllaç amb un petit recordatori en el que veurem una mostra de l’actuació que aquesta mateixa formació ens va fer el 26 de gener del 2020.

 

Amics de la música

Data

06 febr. 2022
Caducat

Hora

19:00 - 20:00

Preu

Col·laboració NO soci 12€

Lloc

Avenç Centre Cultural

Organitzador

Amics de la Música de Santa Magdalena

Afegeix-t'ho a l'agenda electrònica