Diàriament

2024 juny

Exposició Fotos Penya Barcelonista
14
juny
19:00 - 0:00
Avenç Centre Cultural

Exposició Fotos Penya Barcelonista

Ens complau anunciar la inauguració de l’exposició fotogràfica de la penya barcelonista commemorativa del 40è aniversari a l’Avenç, Esplugues. Aquesta mostra única tindrà lloc del 13 al 20 de juny a les instal·lacions de L’Avenç, situades a Esplugues de Llobregat. L’exposició recull quatre dècades d’història, emocions i moments memorables viscuts per la nostra penya. Des […] ...

Exposició Fotos Penya Barcelonista
15
juny
Tot el dia
Avenç Centre Cultural

Exposició Fotos Penya Barcelonista

Ens complau anunciar la inauguració de l’exposició fotogràfica de la penya barcelonista commemorativa del 40è aniversari a l’Avenç, Esplugues. Aquesta mostra única tindrà lloc del 13 al 20 de juny a les instal·lacions de L’Avenç, situades a Esplugues de Llobregat. L’exposició recull quatre dècades d’història, emocions i moments memorables viscuts per la nostra penya. Des […] ...

15
juny
20:00 - 21:15
La Terrasseta

Abril Pastor – La Terrasseta 2024

Abril Pastor té 17 anys i és cantant i compositora. Als 12 anys va iniciar el seu entrenament vocal en NINA ACADÈMIA i a finals de l’any passat va estrenar el seu primer senzill “Esperando primaveras”. La seva veu i el seu talent no et deixaran indiferents. Les entrades inclouen una consumició. La Terrasseta és […] ...

16
juny
19:00 - 20:20
Teatre Joan Brillas

1, 2, 3… Micro!

L’espectacle recull les darreres tres peces còmiques de microteatre de la companyia Peixospeixeres Teatre entre 2021 i 2023: El SER, segon premi del 7è concurs de Teatre Breu La Violeta de Gràcia el 2021 (Barcelona) i Premio HORECA de microteatro (Saragossa) el 2022. L’(auto)engany, segon premi del 8è concurs de Teatre Breu La Violeta de […] ...

Exposició Fotos Penya Barcelonista
16
juny
Tot el dia
Avenç Centre Cultural

Exposició Fotos Penya Barcelonista

Ens complau anunciar la inauguració de l’exposició fotogràfica de la penya barcelonista commemorativa del 40è aniversari a l’Avenç, Esplugues. Aquesta mostra única tindrà lloc del 13 al 20 de juny a les instal·lacions de L’Avenç, situades a Esplugues de Llobregat. L’exposició recull quatre dècades d’història, emocions i moments memorables viscuts per la nostra penya. Des […] ...

Exposició Fotos Penya Barcelonista
17
juny
Tot el dia
Avenç Centre Cultural

Exposició Fotos Penya Barcelonista

Ens complau anunciar la inauguració de l’exposició fotogràfica de la penya barcelonista commemorativa del 40è aniversari a l’Avenç, Esplugues. Aquesta mostra única tindrà lloc del 13 al 20 de juny a les instal·lacions de L’Avenç, situades a Esplugues de Llobregat. L’exposició recull quatre dècades d’història, emocions i moments memorables viscuts per la nostra penya. Des […] ...

No s'ha trobat cap esdeveniment!
Carrega'n més

juny 2024

DLL
DM
DC
DJ
DV
DS
DG
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
Esdeveniments per a 1st juny
Sense esdeveniments
Esdeveniments per a 2nd juny
Sense esdeveniments
Esdeveniments per a 3rd juny
Sense esdeveniments
Esdeveniments per a 4th juny
Sense esdeveniments
Esdeveniments per a 5th juny
Sense esdeveniments
Esdeveniments per a 6th juny
Sense esdeveniments
Esdeveniments per a 7th juny
Sense esdeveniments
Esdeveniments per a 8th juny
Sense esdeveniments
Esdeveniments per a 9th juny
Sense esdeveniments
Esdeveniments per a 10th juny
Sense esdeveniments
Esdeveniments per a 11th juny
Sense esdeveniments
Esdeveniments per a 12th juny
Sense esdeveniments
Esdeveniments per a 13th juny
Sense esdeveniments
Esdeveniments per a 14th juny
Sense esdeveniments
Esdeveniments per a 15th juny
Esdeveniments per a 16th juny
Esdeveniments per a 17th juny
Sense esdeveniments
Esdeveniments per a 18th juny
Sense esdeveniments
Esdeveniments per a 19th juny
Sense esdeveniments
Esdeveniments per a 20th juny
Sense esdeveniments
Esdeveniments per a 21st juny
Sense esdeveniments
Esdeveniments per a 22nd juny
Esdeveniments per a 23rd juny
Sense esdeveniments
Esdeveniments per a 24th juny
Sense esdeveniments
Esdeveniments per a 25th juny
Sense esdeveniments
Esdeveniments per a 26th juny
Sense esdeveniments
Esdeveniments per a 27th juny
Sense esdeveniments
Esdeveniments per a 28th juny
Sense esdeveniments
Esdeveniments per a 29th juny
Esdeveniments per a 30th juny
Exposició Fotos Penya Barcelonista
14
juny
Tot el dia
Avenç Centre Cultural

Exposició Fotos Penya Barcelonista

Ens complau anunciar la inauguració de l’exposició fotogràfica de la penya barcelonista commemorativa del 40è aniversari a l’Avenç, Esplugues. Aquesta mostra única tindrà lloc del 13 al 20 de juny a les instal·lacions de L’Avenç, situades a Esplugues de Llobregat. L’exposició recull quatre dècades d’història, emocions i moments memorables viscuts per la nostra penya. Des […] ...

Exposició Fotos Penya Barcelonista
15
juny
Tot el dia
Avenç Centre Cultural

Exposició Fotos Penya Barcelonista

Ens complau anunciar la inauguració de l’exposició fotogràfica de la penya barcelonista commemorativa del 40è aniversari a l’Avenç, Esplugues. Aquesta mostra única tindrà lloc del 13 al 20 de juny a les instal·lacions de L’Avenç, situades a Esplugues de Llobregat. L’exposició recull quatre dècades d’història, emocions i moments memorables viscuts per la nostra penya. Des […] ...

15
juny
20:00 - 21:15
La Terrasseta

Abril Pastor – La Terrasseta 2024

Abril Pastor té 17 anys i és cantant i compositora. Als 12 anys va iniciar el seu entrenament vocal en NINA ACADÈMIA i a finals de l’any passat va estrenar el seu primer senzill “Esperando primaveras”. La seva veu i el seu talent no et deixaran indiferents. Les entrades inclouen una consumició. La Terrasseta és […] ...

16
juny
19:00 - 20:20
Teatre Joan Brillas

1, 2, 3… Micro!

L’espectacle recull les darreres tres peces còmiques de microteatre de la companyia Peixospeixeres Teatre entre 2021 i 2023: El SER, segon premi del 7è concurs de Teatre Breu La Violeta de Gràcia el 2021 (Barcelona) i Premio HORECA de microteatro (Saragossa) el 2022. L’(auto)engany, segon premi del 8è concurs de Teatre Breu La Violeta de […] ...

Exposició Fotos Penya Barcelonista
16
juny
Tot el dia
Avenç Centre Cultural

Exposició Fotos Penya Barcelonista

Ens complau anunciar la inauguració de l’exposició fotogràfica de la penya barcelonista commemorativa del 40è aniversari a l’Avenç, Esplugues. Aquesta mostra única tindrà lloc del 13 al 20 de juny a les instal·lacions de L’Avenç, situades a Esplugues de Llobregat. L’exposició recull quatre dècades d’història, emocions i moments memorables viscuts per la nostra penya. Des […] ...

Exposició Fotos Penya Barcelonista
17
juny
Tot el dia
Avenç Centre Cultural

Exposició Fotos Penya Barcelonista

Ens complau anunciar la inauguració de l’exposició fotogràfica de la penya barcelonista commemorativa del 40è aniversari a l’Avenç, Esplugues. Aquesta mostra única tindrà lloc del 13 al 20 de juny a les instal·lacions de L’Avenç, situades a Esplugues de Llobregat. L’exposició recull quatre dècades d’història, emocions i moments memorables viscuts per la nostra penya. Des […] ...

No s'ha trobat cap esdeveniment!
Carrega'n més