VOC sessio 2 – Festival curtmetratges

El VOC – Festival Òmnium de Curtmetratges és un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de curtmetratges de qualitat en català, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. És un festival únic perquè arriba a més de 90 sales d’arreu dels Països Catalans simultàniament durant els mesos de febrer i març.

El VOC selecciona curtmetratges de ficció i documental. La tria vol ser una representació de la qualitat, diversitat i risc en les creacions d’arreu dels Països Catalans i es proposa fer d’altaveu especialment en el talent emergent. Posem el format del curtmetratge al centre, sovint malentès com el germà menor del llargmetratge. I així, reivindiquem la seva virtut de síntesi narrativa i canviar-ne la percepció que en té el públic per entendre’l com un format competitiu més.

A l’Avenç farem dues sessions:

  • El 22 de febrer a les 19h la sessió 1 amb 6 curtmetratges que comparteixen la idea de canvi, de trànsit, de retorn, de mons que s’abandonen i que es recuperen, de ferides que es tanquen.
  • El 29 de febrer a les 19h la sessió 2 amb 6 històries que ens confronten amb els moments clau de la vida on hem de decidir com participem del món, redescobrim la història o trobem noves mirades sobre un objecte.

Les entrades són gratuïtes i es poden treure a la pàgina web voc.cat

Data

29 febr. 2024
Caducat

Hora

19:00 - 20:20

Preu

Gratuït

Lloc

Teatre Joan Brillas

Organitzador

Avenç Centre Cultural

Altres organitzadors

Ómnium Cultural

Afegeix-t'ho a l'agenda electrònica