Teatre i essència

Data

03 oct. 2023 - 18 juny 2024
En curs

Hora

19:00 - 21:00

Preu

A consultar

Organitzador

Ruth Estrada

Aquest és un espai especial on podràs deixar volar la teva creativitat, jugar i connectar amb tu mateix/a a través del teatre i l’art.

 

Impartit per Ruth Estrada, una talentosa psicòloga i actriu amb una gran passió per les arts escèniques, aquest taller t’ofereix l’oportunitat d’explorar diferents tècniques teatrals i aprofundir en la teva expressió personal. Cada dimarts de 19h a 21h, des del 3 d’octubre fins al 18 de juny, et convidem a descobrir-te a tu mateix/a i a experimentar l’emoció i la llibertat de l’art teatral.

No importa si tens experiència prèvia o si és la teva primera aproximació al teatre, aquest taller és obert a tothom. Vine i gaudeix d’un espai segur i acollidor on podràs expressar-te lliurement i explorar noves dimensions de la teva personalitat.

Per obtenir més informació i inscriure’t, truca al 635.893.223. No et perdis aquesta oportunitat d’enriquir-te a través del teatre i descobrir la teva pròpia essència. T’esperem amb els braços oberts per a un viatge emocionant a través de l’art escènic.