Sevillanes

Data

04 set. 2023 - 30 juny 2024
En curs

Hora

18:00 - 19:30

Preu

15€/mes

Organitzador

Amics de les Sevillanes

Descobreix l’encant de les sevillanes a través del nostre apassionant taller al centre cultural d’Esplugues de Llobregat.

 

Les sevillanes són el ball andalús més conegut i practicat, conegut per la seva alegria i simplicitat dins dels “palos de flamenco”. Siguis jove o adult, t’encantarà aprendre i ballar aquest ritme vibrant.

Aquest taller està obert a totes les edats i ofereix beneficis saludables per al cos i la ment. A més de gaudir del moviment i la música, les sevillanes proporcionen una forma divertida de mantenir-se actiu i millorar la coordinació i la flexibilitat.

Les classes es realitzen els dilluns de 17:30h a 19:00h, una hora i mitja dedicada a dominar els passos i les coreografies de les sevillanes. Per obtenir més informació i reservar la teva plaça, truca al 601.261.211 i parla amb la Loli Gómez, la nostra experta en sevillanes.

No deixis escapar aquesta oportunitat de connectar amb la passió del flamenc i ballar amb ritme i gràcia. Vina al nostre taller de sevillanes i gaudeix d’una experiència divertida i enriquidora. T’esperem per ballar amb passió i deixar-te endur per la màgia de les sevillanes!

 

Per més informació heu de trucar al 601.261.211 (Loli Gómez)