Exposició Fotos Penya Barcelonista

Ens complau anunciar la inauguració de l’exposició fotogràfica de la penya barcelonista commemorativa del 40è aniversari a l’Avenç, Esplugues. Aquesta mostra única tindrà lloc del 13 al 20 de juny a les instal·lacions de L’Avenç, situades a Esplugues de Llobregat.

L’exposició recull quatre dècades d’història, emocions i moments memorables viscuts per la nostra penya. Des dels primers anys de fundació fins a les celebracions més recents, aquesta col·lecció de fotografies documenta la passió i dedicació dels nostres membres i seguidors. Cada imatge és un testimoni de l’orgull i la fidelitat envers el FC Barcelona, així com de la comunitat i amistat que s’ha forjat al llarg dels anys.

A través de les lents de fotògrafs locals i aficionats, els visitants podran reviure partits històrics, trobades socials, viatges per animar l’equip i molts altres esdeveniments significatius que han marcat la trajectòria de la nostra penya. Aquesta exposició no només és un tribut als nostres socis, sinó també una oportunitat per a les noves generacions de conèixer i apreciar la rica herència de la Penya Barcelonista a Esplugues.

Exposició Fotogràfica de la Penya Barcelonista tindrà lloc del 13 de juny a les 19:00 hores, amb la presència de figures destacades de l’esport local, així com representants del FC Barcelona. Us animem a tots a participar en aquesta celebració i a compartir els vostres records i experiències amb la comunitat.

Veniu a gaudir d’aquesta exposició fotogràfica i a celebrar amb nosaltres 40 anys d’història, passió i barcelonisme. No us ho podeu perdre!

 

Exposició Fotos Penya Barcelonista

Data

13 - 20 juny 2024
En curs

Hora

19:00 - 12:00

Preu

Gratuït

Lloc

Avenç Centre Cultural

Organitzador

Penya Barcelonista

Afegeix-t'ho a l'agenda electrònica