Exposició 50 anys d’aventura Gelade

Ens complau anunciar la inauguració de l’exposició “50 Anys d’Aventura”, una commemoració especial que celebra mig segle d’exploració i activitats a l’emblemàtica localitat de Gelade. Aquesta exposició estarà oberta al públic del 1 al 7 de juliol al Centre Cultural de Gelade.

L’exposició ofereix un recorregut visual fascinant per cinc dècades d’aventures i descobriments, capturant l’essència de les activitats de muntanya, senderisme, escalada i moltes altres que han marcat la història de la nostra comunitat. A través de fotografies històriques, documents, vídeos i objectes memorable, els visitants podran conèixer les gestes dels pioners locals, les expedicions més destacades i els esdeveniments clau que han definit aquest mig segle d’activitat a Gelade.

L’exposició no només és un homenatge als aventurers del passat, sinó també una inspiració per a les futures generacions. Els visitants podran veure com les activitats han evolucionat al llarg dels anys, des dels primers equips rudimentaris fins a les tecnologies més avançades d’avui dia. També es dedicaran espais interactius on els més petits podran participar en activitats educatives i lúdiques, fomentant el seu interès per l’aventura i el respecte per la natura.

L’exposició dels 50 Anys d’Aventura de Gelade tindrà lloc el 1 de juliol a les 18:00 hores, amb la presència de destacades personalitats del món de l’esport i l’aventura, així com autoritats locals. L’acte comptarà amb una conferència especial sobre la història de les activitats d’aventura a Gelade i un còctel de benvinguda per a tots els assistents.

Convidem a tothom a unir-se a nosaltres en aquesta celebració i a descobrir els 50 anys d’història que han fet de Gelade un lloc icònic per als amants de l’aventura. No us perdeu aquesta oportunitat única per reviure el passat i inspirar-vos pel futur!

 

Exposició de fotos 50 anys d'aventura Gelade

Data

01 - 07 jul. 2024

Hora

Tot el dia

Preu

Gratuït

Lloc

Robert Brillas

Organitzador

Gelade

Afegeix-t'ho a l'agenda electrònica