Edu Mutante ¿Lo importante es meterla?

El còmic espluguí Edu Mutante, col·laborador de Radio Marca, TV3 i Canal 4 TV, presenta el seu nou xou d’imitacions, cançons i monòlegs: “¿Lo importante es meterla?”

“Un vol ser millor persona per combatre aquest ambient de crispació que hi ha. Canviar petites coses per millorar el món, com posar la seva foto de veritat a Tinder, però arribes amb el cotxe a una rotonda i t’adones que és impossible. Així que combatrem la violència amb humor i ens preguntarem, com al futbol, ​​si: l’important és ficar-la o tot el que fas abans i després?”

En aquest monòleg, les expressions futboleres només són el punt de partida per criticar tot allò que no ens agrada, com els patinets que van per la vorera. No faltaran imitacions (unes 70), tampoc cançons (el que canta els seus mals espanta) però sobretot molt, molt, molt d’humor a granel!!!!

“¿Lo importante es meterla?” es va estrenar l’octubre del 2021 a la SALA LUZ DE GAS de Barcelona (oficina de Laporta) i va estar en cartellera fins al maig del 2022 amb entrades exhaurides en totes les funcions. Ara el podràs gaudir a L’Avenç Centre Cultural. T’ho perdràs?

Hi haurà servei de barra durant l’espectacle.

Entrada general: 10eur

Entrada socis i sòcies: 8eur (caldrà ensenyar el carnet)

 

Edu Mutante

Data

14 maig 2023
Caducat

Hora

19:00 - 20:30

Preu

10,00€ General / 8,00€ Socis

Lloc

Teatre Joan Brillas

Organitzador

Avenç Centre Cultural

Afegeix-t'ho a l'agenda electrònica