Dones valentes

És temps de dones, “Dones valentes”. En aquest espectacle, ens endinsarem en la vida, trajectòria, aventures i desventures de diversos personatges femenins i contemporanis, que han deixat empremta. Dolors Aleu, Mercè Rodoreda, Mª Pepa Colomer o Joana Biarnés han fet història, superant tota mena de dificultats i destacant per tot allò que han aconseguit. Però no ens podem oblidar de dones anònimes, contemporànies seves, que tampoc no ho van tenir gens fàcil. Així mateix, parlarem d’altres dones d’arreu, unes de conegudes i d’altres no tant, que també han destacat dins dels seus àmbits professionals i pel que fa a la seva vida personal.

I com és habitual en espectacles familiars de Sensedrama Teatre, comptarem amb participació de públic a l’escenari, per a dur a terme algunes proves ben divertides.

Aquestes dones també van ser nenes, plenes d’il•lusió, però també amb dificultats. No obstant, amb esforç i perseverança, ho podem tot, o gairebé.

 

Durada: 50 minuts

Edat recomanada: a partir de 6 anys

Companyia: Sensedrama Teatre

Intèrprets: Sílvia Molins i Francesc Ollé

Preu entrades:

  • Entrada infant (de 6 a 14 anys): 8eur
  • Entrada general adult: 6eur
  • Entrades soci/a júnior i socis/sòcies de l’Avenç: 5eur

Data

17 març 2024
Caducat

Hora

12:00 - 12:50

Preu

Entrada infant (de 6 a 14 anys): 8eur / Entrada general adult: 6eur / Entrades soci/a júnior i socis/sòcies de l'Avenç: 5eur

Lloc

Teatre Joan Brillas

Organitzador

Avenç Centre Cultural

Afegeix-t'ho a l'agenda electrònica