Conte de Nadal de Charles Dickens

Charles Dickens torna per Nadal de la mà de les Corals Musicorum
Les Corals Musicorum amb El cor de la nit (formació infantil) i SOM·night (formació de joves) ens interpretaran el concert «Conte de Nadal» de Charles Dickens, el diumenge 12 de desembre a les 12.30 hores, a l’Avenç Centre Cultural d’Esplugues de Llobregat. Un conte musical per a cor i piano amb música de Paul Williams, Alan Menken, John Debney i Danny Elfmant. Per a la narració del conte es comptarà amb la participació de l’actor Enric López i amb l’acompanyament al piano de Sergi Rodríguez. Tot plegat sota la direcció de Sònia Gatell.
El «Conte de Nadal» de Charles Dickens explica la història del senyor Scrooge, un vell garrepa i malhumorat que viu reclòs en un món solitari d’odi i menyspreu fins al moment que, una nit abans del dia de Nadal, és visitat per tres esperits – el del passat, el del present i el del futur – que aconsegueixen canviar la seva percepció del món fent-li veure què va perdre en el passat, com s’allunya de la felicitat i el bé en el present i quin futur de solitud i rancúnia li espera en el futur. La vida d’Ebeneezer Scrooge canvia radicalment a partir d’aquell moment i l’esperit del Nadal aconsegueix imposar-se arreu.
«Conte de Nadal de Charles Dickens», enregistrat el novembre de 2013, representa el segon volum de la col·lecció «Quatre de cors» que torna a vincular-se a les festes nadalenques.
Que serveixin aquestes cançons per abraçar a tots aquells que decideixin escoltar-nos i fer d’aquest concert la banda sonora del seu Nadal en família.
Cartell conte de nadal de Charles Dickens amb el cor de la nit, SOM·might i Musicorum

Data

12 des. 2021
Caducat

Hora

11:00 - 0:00

Preu

Gratuït

Lloc

Teatre Joan Brillas

Organitzador

Corals Musicorum

Afegeix-t'ho a l'agenda electrònica