Conectando mundos – ràdio en directe

GINPASF és una Associació d’investigació parapsicològica i paranormal ubicada a Barcelona amb més de 10 anys d’experiència. La seva principal línia d’actuació són les ubicacions abandonades i privades que semblen tenir algun eco de memòria del passat o algun tipus d’activitat paranormal. El seu equip humà són professionals de diferents àmbits que aporten diferents punts de vista per poder complementar els casos. Conjuntament aporten coneixements per investigar i experimentar casos sense explicació lògica.
Els pots escoltar a diferents entrevistes i podcast, han col·laborat en diferents programes de ràdio i televisió i han assessorat a Berto Romero pel seu personatge de la sèrie televisiva “Al otro lado”.
A més, tenen un programa propi de ràdio i actualment el graven a Esplugues FM. El seu programa es diu “Conectando mundos” i el pots escoltar els divendres alterns a les 22h al dial 99.7FM o a espluguesfm.cat
Si mai has vingut alguna experiència que els vulguis compartir, pots escriure un WhatsApp a 640906834.
El proper divendres 16 de febrer a les 22h podràs viure en viu un dels seus programes de “Conectando mundos” en directe a la nostra sala de teatre.

Data

16 febr. 2024
Caducat

Hora

22:00 - 23:45

Preu

Gratuït

Lloc

Teatre Joan Brillas

Organitzador

Avenç Centre Cultural

Altres organitzadors

Esplugues FM

Afegeix-t'ho a l'agenda electrònica